Jobba hos oss

Vi söker kyltekniker / VVS certifierad montör

Är du under utbildning? Vi kan hjälpa dig att slutföra din utbildning och få din certifiering genom en anställning hos oss.

Blomquist ”Värme Kyla Ventilation” koncernen har sitt säte i Bollnäs och Söderhamn med Hälsingland som arbetsområde. Vi utför helhetslösningar med projektering, installation och service inom butik, fastighet och industri. Vi är även serviceombud för en rad återförsäljare inom värmepumpslösningar och sköter eftermarknad på deras produkter.

Kyltekniker / VVS montör

Vi växer och behöver utöka vår personalstyrka på Blomquist Kylteknik AB, och söker dig som är kyltekniker, alternativt VVS montör som vill utvecklas i din yrkesroll.Vi söker dig som är certifierad kyltekniker eller VVS montör. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet. Du skall ha en ambition att utveckla dina kunskaper och ha lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har god samarbetsförmåga, både internt och med kunden. Tjänsten kräver att du har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har förmåga att lösa problem. B-körkort och viss datorvana är ett krav för tjänsten.

Tjänsten avser heltid med placering i Söderhamn eller Bollnäs.

Kvalifikationer

  • Kylcertifierad alternativt under utbildning / VVS-montör
  • B-körkort
  • Datorvana
  • Serviceinriktad
  • Kundfokus

 

Vi erbjuder arbete i ett expanderande företag där Du kommer att arbeta tillsammans med våra kyltekniker & planerare. Ofta även i gemensamma projekt med personal från våra företag inom Ventilation och VVS.

Tillsättande av tjänsterna sker löpande med tillträde snarast.

För information och ansökan vänligen kontakta Anders Eliasson 073-0415188, anders@blomquistror.se

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan till oss via detta formulär.