Om oss

Blomquist är det ledande företaget i Hälsingland när det gäller värme, kyla och ventilation. Vi har levererat anläggningar med ansvar, kvalitet och driftsäkerhet till företag, privatpersoner och offentlig verksamhet i över 40 år.

Tack vare vår bredd är vi vana att serva alla typer av kunder och förstå varje enskilt behov. Våra installationer finns i alla miljöer, från bostadshus till massafabriker. Inom värmesegmentet återfinns till exempel kunder som bostadsrättsföreningar, industrier samt större och mindre fastighetsägare. Vi installerar och servar kylsystem sant ventilationssystem till bland annat butiker, företag, landsting, kommuner och andra offentliga verksamheter.

Sedan 2004 äger vi brunnsborrningsföretaget Energibrunnar Nord AB samt Gävle Brunnsborrning AB. Allt för att kunna säkerställa så bra service till våra kunder som möjligt.

2015 breddade vi oss och blev en del av Bad & värme. Vi flyttade ner all vår visning till butiken Bad & värme för att Du som kund ska hitta allt på ett och samma ställe.

Varmt välkommen till oss!

Vi som jobbar på Blomquist

Andreas Eriksson
VD

Johan Bomquist

Niklas Nikanorsson
Chef, Blomquist Rör

Staffan Persson
Säljare​, Blomquist Rör

Christian Nordin

Anders Eliasson
Chef, Blomquist Kylteknik

Mårten Norfeldt
Blomquist Kylteknik​

Peter Persson
Chef, Blomquist Ventilation

Jonas Danielsson
Blomquist Ventilation

Håkan Wollarth
Energibrunnar

KONTAKTA OSS

Vill du komma i kontakt med oss? Använd formuläret här nedan. Vill du att vi ringer upp dig? Glöm inte bort att lämna ditt telefonnummer!