Kylsystem

Vi dimensionerar, installerar och servar kylaggregat för industri, livsmedel och komfort. Med hög kunskaps- och servicenivå och med lokal förankring är vi den trygga leverantören för alla behov av kyla.

Industrikyla

Rätt temperatur är avgörande för många delar inom modern industri. Förutom temperaturkritiska processer behöver även tillverkningslokaler och kontor ofta klimatstyrning. Vi kombinerar lång erfarenhet av industri- och processkyla med ventilationskompetens. Detta gör att vi kan skräddarsy system med överföring av överskottsenergi från processen till de lokaler som behöver värme. På så sätt skapar vi en låg driftskostnad och minskad miljöpåverkan.

Butiks- och livsmedelskyla

Vi installerar, servar och reparerar kylanläggningar för butiker och livsmedelsproducenter.
Butiker, storkök och andra som hanterar livmedel är storkonsumenter av kyla och kan göra avsevärda kostnadsbesparingar genom att anlita rätt kompetens för installation och service av kylutrustningen.

Vi arbetar bland annat med:

Haverier i kyl- och frysaggregat för livsmedel sätter stora värden på spel, därför har du alltid tillgång till kyltekniker med jourberedskap via Blomquist Rör. Kontakta oss för serviceavtal anpassat för just din kyl- eller frysanläggning.

Komfortkyla

Vi levererar bra rätt inomhusklimat till kontor och bostäder. För hög inomhustemperatur är ett vanligt arbetsmiljöproblem. Att öppna ett fönster är sällan en bra lösning då det sätter ventilationssystemet ur spel. Blomquist Rör dimensionerar, installerar och servar fast och portabel air condition för dina behov.

Naturkyla är en mycket energieffektiv lösning. Med relativt enkla tilläggsutrustningar kan en bergvärmepump som ger värme under vinterhalvåret leverera kyla sommartid. Under sommaren värms dessutom borrhålet upp vilket ökar effektiviteten under den kalla perioden.

Våra huvudområden inom kylsystem är:

Kontakta oss och få ett kostnadsfritt förslag på kylsystem anpassat för just dina behov!

Anders Eliasson

Blomquist Kylteknik anders@blomquistror.se

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi er!