Ventilation

Blomquist Ventilation dimensionerar, installerar och utför entreprenader samt service av ventilation för industri, bostadshus och kontor. Tack vare vår mångåriga erfarenhet av ventilationsarbete kan vi göra precisa behovsanalyser och projekteringar som leder till installationer med bästa möjliga totalekonomi.

Förutom nyinstallation erbjuder vi ett omfattande program av tjänster inom ventilation. Vi utför OVK (obligatorisk ventilationskontroll) som är en föreskriven besiktning av ventilationssystem i flerbostadshus, kontor och offentliga byggnader. För utredning och optimering av flöden i ventilationssystem gör vi luftmängdmätningar och använder oss av styr- och reglerteknik för att uppnå bästa resultat.

Inom Blomquist Ventilation finns kompetens för dimensionering, projektering, installation och service i samma företag. Våra egna montörer och servicetekniker med elbehörighet sköter service och reparationer, vilket gör att du har samma leverantör för allt som rör ventilation. Vi utför driftssättningar, OVK-besiktningar med upprättande av protokoll samt bedriver skötsel av ventilationsanläggningar. Blomquist Ventilation är en helhetsleverantör att lita på.

OVK-besiktning i Alfta, Edsbyn, Söderhamn

Vi på Blomquist Ventilation är stationerade i Bollnäs, men vi arbetar gärna med OVK-besiktningar i våra närliggande orter: Alfta, Edsbyn, Söderhamn och till viss del även Ljusdal. Hela Hälsingland är vårt upptagningsområde och du är varmt välkommen att kontakta oss om du är intresserad av OVK-besiktning eller övriga tjänster inom ventilation.

Inom ventilationsområdet arbetar vi bland annat med:

Peter Persson

Blomquist Ventilation peter.persson@blomquistror.se

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi er!