Vi söker VVS-montörer!

Blomquist Rör AB är inne i ett expansivt skede och har hösten 2019 förvärvat Vågbro Rör i Söderhamn. Precis som vi gjort med vår Bad & Värme-butik i Bollnäs kommer vi nu under sommaren 2020 bygga om Bad & Värme-butiken i Söderhamn och förvandla den till en ny, stilren butik i modern miljö där våra kunder kommer bli väl mottagna av professionell personal.

Vi behöver utöka vår personalstyrka på Vågbro Rör AB och söker därför dig som VVS-montör med tillträde snarast.

Blomquist Värme Kyla Ventilation samt Bad och Värme är lokaliserat i Bollnäs och Söderhamn med Hälsingland som arbetsområde. Vi utför helhetslösningar med projektering, installation och service.

Vågbro Rör AB är en del av Blomquist gruppen som är Hälsinglands ledande företag inom Värme, Kyla och Ventilation. Vi projekterar och utför lösningar för villor, fastigheter samt industrier och butiker.

Montör

Vi söker dig som är VVS-montör. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet. Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har god samarbetsförmåga, både internt och med kunden. Tjänsten kräver att du har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har förmåga att lösa problem. B-körkort och viss datorvana är ett krav för tjänsten.

Tjänsten avser heltid med placering i Söderhamn.

Kvalifikationer

Vi erbjuder arbete i ett expanderande företag där Du kommer att arbeta tillsammans med våra rörmontörer, och även i gemensamma projekt med personal från våra företag inom Ventilation och Kyla.

Tillsättande av tjänsten sker löpande med tillträde snarast.

För information och ansökan vänligen kontakta Christian Nordin070 – 343 99 81 eller christian@vagbroror.se

Skicka in din ansökan

Ansök genom att fylla i formuläret här nedanför.