DIN RÖRMOKARE & VVS-EXPERT I BOLLNÄS, SÖDERHAMN OCH EDSBYN

Blomquist Rör finns i Bollnäs, Söderhamn och Edsbyn/Alfta och vi har certifierade rörmokare, experter inom VVS, som står till förfogande vid de flesta tillfällen där du behöver en rörmokare.

Anlita våra certifierade VVS-montörer / rörmokare

Blomquist Rör är din pålitliga partner när du behöver en certifierad rörmokare eller VVS-expert i Bollnäs, Söderhamn och Edsbyn. Våra erfarna rörmokare finns tillgängliga för att hjälpa dig med allt från enkla reparationer som droppande kranar till omfattande badrumsrenoveringar. Att anlita en utbildad rörmokare är inte bara ett smart val för din trygghet och fastighetens säkerhet, det är även ett krav från försäkringsbolagen vid eventuella skador. 

Certifierade rörmokare

Våra rörmokare är certifierade enligt Säker Vatten, som är ett regelverk inom VVS. Detta säkerställer att du får högsta kvalitet och säkerhet i alla projekt, vare sig det handlar om små justeringar som kranbyten, toalettstolsreparationer eller fullständiga badrumsinstallationer. 

Service och reparation vid vattenläcka

När en oväntad läcka inträffar är snabb åtgärd avgörande för att minimera skador. Du kan göra en del själv, som att försiktigt dra åt vattenlåset vid en läcka, men oftast är det bäst att anlita en professionell och certifierad rörmokare för att undvika att skadan förvärras. Ett värdefullt tips, om du ännu inte har en installerad, är att överväga en vattenfelsbrytare. Denna enkla enhet stänger automatiskt av vattnet vid upptäckt av en läcka och fungerar som en kostnadseffektiv försäkring. 

VVS omfattar värme, ventilation och sanitet, och vi på Blomquist Rör är dedikerade till att erbjuda bästa möjliga service inom dessa områden till hushåll i Söderhamn, Bollnäs och Edsbyn/Alfta. 

Pålitlig hjälp vid behov av VVS- och rörmokeritjänster i Söderhamn, Bollnäs och Edsbyn

Vi förstår vikten av att snabbt och effektivt lösa alla dina VVS-behov i Bollnäs, Söderhamn och Edsbyn. Vårt team av certifierade rörmokare har många års erfarenhet och är väl bekanta med de specifika behoven i dessa områden. Vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.  

Hos oss kan du alltid räkna med pålitlig service, snabb respons och högsta professionalism. Så tveka inte att kontakta oss när du behöver expertis inom VVS och rörmokeri i Edsbyn, Söderhamn och Bollnäs. Vi är här för att hjälpa dig! 

DIN RÖRMOKARE & VVS-EXPERT I BOLLNÄS, SÖDERHAMN OCH EDSBYN
rörmokare i bollnäs, edsbyn, söderhamn VVS

Installerat & klart till fast pris

Här ser du en del av våra produkter till fast pris. Våra VVS-montörer utför en komplett installation från början till slut. Finns inte den produkt du söker kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Köksblandare-blomquist-rör-AB

Köksblandare

Mjukstängande med keramisk avstängning
Förkromad
Hög, svängbar pip
Diskmaskinsavstängning

4 395kr

Produkt & Arbete inkl. ROT
Tvättställsblandare

Tvättställsblandare

Mjukstängande engreppsblandare med keramisk avstängning
Förkromad
Inbyggd temperaturspärr

3 295kr

Produkt & Arbete inkl. ROT
IFÖ-Spira-WC-6260-Toalett-Blomquiströr-AB

WC-Stol

Ifö Spira 6260

WC-stol utan spolkant, hel cisternkåpa
och separat innercistern.
Sitthöjd utan sits 42 cm
Mjukstängande hårdsits
4/2-litersspolning
Inbyggt S-lås
Spolknapp i krom
Limning

6 495kr

Produkt & Arbete inkl. ROT
IFÖ-Spira-WC-6260-Toalett--hög-modell-Blomquiströr-AB

WC-Stol (Förhöjd modell)

Ifö Spira 6261

WC-stol utan spolkant, hel cisternkåpa
och separat innercistern.
Förhöjd modell
Mjukstängande hårdsits
4/2-litersspolning
Inbyggt S-lås
Spolknapp i krom
Limning

9 495kr

Produkt & Arbete inkl. ROT

KONTAKTA OSS

Skicka oss gärna ett meddelande med dina förfrågningar så återkopplar vi med offert så snart vi kan!