Värme

Funderar du på att uppgradera eller byta ditt värmesystem? Då är det en bra början att kontakta oss för rådgivning och kostnadsfri energisparkalkyl. Där tar vi hänsyn till fastighetens befintliga energi- och ventilationssystem för att sedan föreslå alternativ som på sikt ger den bästa totalekonomin.

Även om vi idag kallar våra hantverkare vvs-installatörer har de samma yrkesstolthet som de första rörmokarna på Blomquist Rör hade för 40 år sedan. Vår bransch har liksom många andra sett stora förändringar genom åren. När vi började var värmepumpar något okänt för de allra flesta. Att rörmokaren skulle ägna sig åt behovsanalyser och rådgivning var knappast att tänka på. Nu är dimensionering och installation av värmepumpanläggningar samt service och underhåll av dessa ett av våra allra viktigaste områden.

Vid nyproduktion är behovsanalys och projektering viktigt för fastighetens långsiktiga energiekonomi. Oavsett typ av värmesystem handlar det om stora pengar vid installation och drift, därför finns det även stora möjligheter till besparingar. Med ett optimalt system, det vill säga korrekt dimensionerat och injusterat, blir totalekonomin bästa tänkbara och du får dessutom ett jämnt och behagligt inomhusklimat.

För oss på Blomquist rör är en installation färdig först när kunden känner sig trygg med dess funktion. Därför går vi alltid igenom anläggningen tillsammans med brukaren och lämnar utförliga drift- och skötselinstruktioner. Vi erbjuder också förmånliga serviceavtal för att du som kund ska känna tryggheten med att ha en välservat och underhållet värmesystem.

Service & underhåll

För din trygghet har vi ett väl utbyggt system för service och underhåll över hela vårt geografiska verksamhetsområde.

Vi utför reparationer inom hela värmeområdet:

Det kan handla om allt från enkla åtgärder som att rörmokaren byter en cirkulationspump till totalentreprenader på stambyte av hyresfastigheter.

Alla värmesystem behöver varierande grad av förebyggande underhåll för att fungera optimalt och för att undvika driftstopp. Oavsett om du är enskild fastighetsägare, förvaltare eller innehavare av ett större fastighetsbestånd har vi en modell för dina behov. Vi tecknar skräddarsydda serviceavtal som passar just ditt värmesystem och dess förutsättningar.

Niklas Nikanorsson

Blomquist Rör niklas@blomquistror.se

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi er!